miércoles, 4 de marzo de 2009


Kobe Bean Bryant (nascut el 23 d'agost del 1978) és l'estrella de l'equip de l'NBA Los Angeles Lakers. Va obtenir fama per tot EUA al ser el primer escorta de la història de la lliga en ser draftejat directament des de l'institut. Se l'ha comparat nombroses vegades amb la llegenda Michael Jordan i va ajudar als Lakers a guanyar tres anys consecutius l'anell de campions (2000-2002). L'any 2003, Bryant va aparèixer a tots els titulars després de ser acusat de violació. Li van ser retirats els càrrecs després de què l'acusadora va rebutjar testificar.
Kobe Bryant va néixer a
Filadèlfia, Pennsylvania. És el fill més petit de Joe i Pam Bryant (té dues germanes), Shaya i Sharia). Els seus pares van posar-li aquest nom després de provar una carna de vaca anomenada igual el dia abans del seu naixement.
El 1991 la familia Bryant va tornar als
Estats Units a viure. Kobe va guanyar-se reconeixement a nivell nacional després de completar una temporada espectacular en l'institut Lower Merion del barri de Filadèlfia anomenat igual. Els resultats en els examens d'accés a les universitats li van permetre entrar a algunes de les millors universitats, però Kobe Bryant, amb 17 anys, va decidir anar directament a l'NBA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario